Skip to main content

 

Waar vindt u ons?

Baardegemsestraat 39
9280 Lebbeke

Telefoon: 0472 68 80 52
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW BE 0718.715.956

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor landbouw, educatie en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Lebbeke, zijn we al vele jaren actief als ijshoeve Nicky, en een geliefde bestemming voor gezinnen, schoolreizen en iedereen die geïnteresseerd is in het boerenleven!

Onze Geschiedenis

Wij (Nico & Nicky) begonnen ons verhaal in 2019, op het bestaande melk-& rundveebedrijf van Nicky's ouders & grootouders, met als doel een plek te creëren waar mensen de magie van het boerenleven kunnen ervaren, leren, en genieten van de heerlijkste ijsjes en dessertjes, om zo de korte keten weer een stapje dichterbij te kunnen brengen!

Wat begon als een bescheiden melk- en rundveebedrijf is in de loop der jaren door Nicky's ouders uitgegroeid tot een bloeiend agrarisch landbouwbedrijf, waar wij nu met al onze liefde een verscheidenheid aan activiteiten en pleziermomenten voor groot en klein aan toevoegen!

Onze Missie

Bij Kinderboerderij 't Schuurken streven we ernaar om educatieve en plezierige ervaringen te bieden die mensen verbinden met de natuur, de dierenwereld en de voedselproductie. Door middel van interactieve rondleidingen, workshops, speeltuinen en evenementen willen we een bewustzijn creëren over het belang van duurzame landbouw en respect voor het milieu.

Wat We Bieden

Op onze boerderij vind je een scala aan activiteiten en attracties voor het hele gezin:

  • Bezoek onze (kinder)boerderij en maak kennis met onze lieve dieren, waaronder koeien, ezels, alpaca's, kippen, pony's, geiten en schapen.
  • Geniet van educatieve rondleidingen en workshops waarbij je alles leert over het boerenleven, van zaadje tot oogst, van melk tot de kaas op je brood!
  • Laat de kinderen zich uitleven in onze speeltuinen, ontworpen voor zowel de allerkleinsten als oudere kinderen.
  • Ontspan en geniet van lokale lekkernijen, desserten, pannenkoeken en ijscoupes in ons ijssalon 'ijshoeve Nicky' of van een likijsje en drankje op onze dierenweide!

Onze Toekomstvisie

We blijven streven naar groei en verbetering, met plannen om onze faciliteiten verder uit te breiden en nog meer onvergetelijke ervaringen te creëren voor onze bezoekers. Onze focus blijft liggen op het bieden van educatieve en leuke activiteiten die de band tussen mens, dier en natuur versterken.

Kom langs en ontdek zelf wat kinderboerderij 't Schuurken te bieden heeft!

Vraag zeker naar al onze mogelijkheden!

Wij voorzien verschillende mogelijkheden voor feestjes, teambuildings, enz...

Stuur ons gerust een mailtje via onderstaande knop