Skip to main content

Welkom op de Kinderboerderij!


Ontdek de wonderen van het boerenleven op onze kinderboerderij. Hier kunnen kinderen en volwassenen samen genieten van interactie met boerderijdieren, spelen in onze speeltuin en genieten van lekkernijen van onze binnenkort te openen take-away kiosk. Lees verder om meer te ontdekken over wat onze kinderboerderij allemaal te bieden heeft!

Wij zijn een nieuw onderdeel van 'ijshoeve Nicky', waar in 2019 dit verhaal ontstond! Naast het ijssalon, waar wij jullie zullen blijven voorzien van de heerlijkste ijscoupes, desserten, koffiespecialiteiten, tal van heerlijke drankjes, cocktails en streekbieren starten wij nu ook met tal van leuke activiteiten en workshops, kinderfeestjes en breiden wij onze succesvolle schoolbezoeken nog wat verder uit, al deze dingen doen we vanaf nu onder de naam van 'kinderboerderij 't Schuurken'.

Ook gaan wij onze dierenweide en boerderij in de aankomende periode een hele make-over geven, dit niet enkel voor de workshops en kampen, maar ook voor alle bezoekers die ons in het weekend een bezoekje komen brengen! Jullie kunnen binnenkort dus ook op de vernieuwde dierenweide terecht voor een likijsje en drankje aan de picknicktafels!

Dierenweide en koeienstallen


Wandel door onze dierenweide en bewonder onze lieve dieren, hier verblijven onze schapen, geiten, kippen, pony, ezels en alpaca's.
Maak kennis met elk dier en leer meer over hun leefomgeving en gewoonten. Onze koeienstallen bieden dan weer een kijkje in het dagelijkse leven van deze
majestueuze dieren en onze boerderij.

Speeltuin

Laat de kinderen vrij spelen in onze speeltuin, compleet met schommels, glijbanen, klimrekken, go-carts, tractors en meer. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen ouders ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de dierenweide met een drankje, of genieten van de lekkerste creaties van Nicky & Nico in het ijssalon!

Take-away Kiosk (Binnenkort Geopend)

Binnenkort verwelkomen we onze nieuwe take-away kiosk waar bezoekers kunnen genieten van verfrissende drankjes, heerlijke schepijsjes en andere lekkernijen. Neem een pauze van het verkennen van de boerderij en geniet van een smakelijke traktatie op onze picknickzone met uitzicht op de dierenweide en speeltuin.

Breng ons een bezoekje, gepland of ongepland!

Breng een bezoek aan onze kinderboerderij en maak onvergetelijke herinneringen met je familie en vrienden. Bekijk onze openingstijden op onze website en bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur op de boerderij!