Skip to main content

Speelzones voor groot & klein!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er binnenkort nieuwe speeltuinen komen op onze boerderij, speciaal ontworpen voor het plezier en de veiligheid van kinderen van alle leeftijden!

Wat staat er te gebeuren?

Binnen dit en een jaar zullen we twee fantastische speelzones openen voor onze jongste bezoekers:

  • Speelzone voor de Allerkleinsten (0-5 jaar): Een veilige en stimulerende omgeving waar peuters en kleuters vrij kunnen spelen en ontdekken. Met zachte ondergronden, kleurrijke speeltoestellen en interactieve elementen die de zintuigen prikkelen, zullen de kleintjes zich hier uitstekend kunnen vermaken.

  • Speelzone voor Kids (vanaf 5 jaar): Een avontuurlijke speeltuin vol uitdagende klimtoestellen, glijbanen, trampoline, schommel en meer! Hier kunnen oudere kinderen hun energie kwijt terwijl ze nieuwe vrienden maken en hun verbeelding de vrije loop laten.

Wanneer gaan de speeltuinen open?

We streven ernaar om onze nieuwe speeltuinen binnen dit en een jaar te openen. Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates over de voortgang van het project en de exacte openingsdatum!

Gratis Toegang Tijdens Openingstijden

Zodra de speeltuinen open zijn, zijn ze vrij toegankelijk voor alle bezoekers van ijshoeve nicky en kinderboerderij 't Schuurken. Kom langs en geniet van een dag vol plezier en avontuur op onze boerderij, waar kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken in de frisse buitenlucht!

Blijf Op de Hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom onze nieuwe speeltuinen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media, en volg zo als eerste alle updates!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

* verplicht veld
/ ( dd / mm )

Intuit Mailchimp