Skip to main content

Speelnamiddag op de boerderij!

Kom spelen op de boerdeij op woensdag! 
Wij nodigen alle jonge avonturiers uit om zich bij ons te voegen voor een onvergetelijke speelervaring op de boerderij.
Onze speelnamiddagen zijn gevuld met spannende activiteiten, boeiende spelletjes en veel plezier in de buitenlucht!

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze speelnamiddagen bieden we een divers programma aan activiteiten die zijn ontworpen om de verbeelding te prikkelen, creativiteit te stimuleren en kinderen actief te laten zijn in de natuurlijke omgeving van onze boerderij. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

  1. Boerderijontdekkingstocht: Ga op verkenningstocht over onze boerderij en leer alles over de dieren, gewassen en natuurlijke omgeving.

  2. Spelletjes in de openlucht: Van touwtrekken tot zaklopen, er is altijd een leuk spelletje te vinden om aan mee te doen en plezier te beleven met vrienden en nieuwe kennissen.

  3. Picknicken op de boerderij: Geniet van een heerlijke picknick met lokale lekkernijen en vers fruit te midden van het prachtige landschap van onze boerderij.

  4. Slecht weer? geen probleem: is het buiten slecht weer, dan trekken we naar binnen voor leuke binnenspelletjes!

Wie kan deelnemen?

Onze speelnamiddagen zijn het meest geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Of je nu een echte boerenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke middagactiviteit, iedereen is welkom om mee te doen aan de pret!

Praktische informatie

  • Data: Check onze activiteitenkalender!
  • Leeftijdsgroep: Geschikt voor kinderen tussen 5 en 10 jaar oud.
  • Prijs: Deelname aan de speeldagen kost 25 euro per kind. Dit is inclusief een vieruurtje en drankje. Water is gratis gedurende de hele namiddag.
  • Opvang voorzien 30min. voor & na de activiteit
  • inschrijven via www.dekinderboerderij.be/kalender 

Kom en doe met ons mee voor een middag vol avontuur, plezier en nieuwe vrienden op onze speelnamiddagen op de boerderij! Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.